Pevačica je imala male smetnje kada je reč o njenom Instagram nalogu koji prati dva i po miliona ljudi. Vest da će otvoriti nalog na pomenutoj platforimi, proširila se jako brzo. Ova platforma je jedna od glavnih tema kada je reč o zaradi. 

Mnogi su se ponadali da će jednu od najpoželjnijih pevačica moći videti u akciji, a ona je na njihove želje odgovorila ovako:

- Instagram je pooštrio pravila i sankcioniše svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Otud ja na OnliFensu. Reakcije su kao da sam najavila snimanje pornića, svašta - bila je kratka Jelena Karleuša za Informer.

Jelena je nedavno gostovala u emisiji "Kolegijum" na Informer TV, kada je govorila na brojne teme, ali i ekskluzivno najavila da je u pregovorima o snimanju filma po motivima njenog života.

- Otkriću vam ekskluzivu. U pregovorima sam da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome. Ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge - rekla je Jelena Karleuša pred kamerama Informer televizije. 

 

BONUS VIDEO: