Pevačica je u srećnoj vezi sa dizajnerom Milošem koga je nedavno pokazala na društvenim mrežama. Miloš joj je bio pratnja na jednom događaju: 

- Budući da sam ja deo javnog sveta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane deo tog istog sveta iako ga to uopšte ne zanima i nikada nije voleo crvene tepihe i poziranja. Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma srećna- izjavila je pevačica pa otkrila kada će se udati.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda - bila je duhovita pevačica, pa dodala: 

- Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu. 

Kaja je opisala kako bi želela da izgleda njena svadba sledeći put: 

- Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta... Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno - rekla je Kaja. Kaja kaže da vredno radi na novim pesmama kojima će obradovati svoje fanove uskoro:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- U studiju sam, imam predivne dve pesme i ne znam koju bih prvu snimila i izbacila. Obe su emotivne, jake, imaju snažnu poruku i mislim da će se sve žene pronaći u njima. I dalje sam u fazi preslušavanja melodija i tekstova i jedino mogu da obećam da će ovo biti nešto najbolje od mene do sad.

(Informer)

BONUS VIDEO: