Певачица је у срећној вези са дизајнером Милошем кога је недавно показала на друштвеним мрежама. Милош јој је био пратња на једном догађају: 

- Будући да сам ја део јавног света, њему није преостало ништа друго него да и сам постане део тог истог света иако га то уопште не занима и никада није волео црвене тепихе и позирања. Овога пута је сам одлучио да ми буде пратња и ја сам због те његове одлуке била веома срећна- изјавила је певачица па открила када ће се удати.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Чекамо папире, односно легализацију наших развода - била је духовита певачица, па додала: 

- Ја сам се развела у Белгији, а Милош у Црној Гори и због тога су нам потребни докази о разведеним браковима из тих земаља. Када стигне потврда оверена у суду, онда можемо у општину. 

Каја је описала како би желела да изгледа њена свадба следећи пут: 

- Бићемо у црном и Милош и ја, декорација ће бити иста таква, као и торта... Уосталом, таква нам је била и веридба. Када сам се удавала у белом, није потрајало, па верујем да ће, ако променим тај тренд, трајати вечно - рекла је Каја. Каја каже да вредно ради на новим песмама којима ће обрадовати своје фанове ускоро:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- У студију сам, имам предивне две песме и не знам коју бих прву снимила и избацила. Обе су емотивне, јаке, имају снажну поруку и мислим да ће се све жене пронаћи у њима. И даље сам у фази преслушавања мелодија и текстова и једино могу да обећам да ће ово бити нешто најбоље од мене до сад.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: