Astrolozi su se ovog puta usaglasili i otkrili koja dva znaka poseduju najviše ličnih kvaliteta koji im mogu pomoći da se obogate.

Osim toga, analizirali su i 50 najbogatijih ljudi na svetu, odnosno njihove datume rođenja.

Na osnovu toga zaključili su koji znakovi imaju tendenciju da se obogate.

Foto: Profimedia

 

 

U pitanju su Ovnovi i Vage.

Prema astrolozima, glavne prednosti Ovna zbog kojih se on može obogatiti su njegovi liderski kvaliteti, ali i takmičarska nastrojenost. Međutim, ono što im ne ide u obzir je to što umeju biti impulsivni i veoma nestrpljivi. Dobra stvar u svemu tome je što Ovnovi umeju da nađu balans kada su u pitanju njihove osobine i umeju da se postave odgovorno i zrelo te često završavaju na veoma visokim pozicijama.

Foto: Profimedia

 

 

Sa druge strane, Vage su suzdržane i umeju da štede. Vage imaju urođenu preduzetničku crtu i dobri su za odabir poslovnog partnera. Ovnovi i Vage zajedno mogu biti idealan tandem koji nema granice. I jedan i drugi znak sposobni su da nadomeste slabosti onog drugog.

Foto: Profimedia

 

 

Mnogi Ovnovi su poznati po svom bogatstvu, a između ostalog na tom spisku su Amancio Ortega, osnivač modnog lanca Inditex, bivši izvršni direktor Microsoft-a Steve Ballmer i suosnivač Googla, Larry Page.

Isto tako, duga je lista i bogatih Vaga. Na toj listi nalaze se Ralph Lauren, Stefan Persson, jedan od vlasnika kompanije H&M, kao i bivša suvlasnica kozmetičkog brenda L’Oreal-a, Liliane Bettencourt.

(Krstarica)

BONUS VIDEO: