Nebojša Stojićević zvani Jarin, suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, biće sahranjen sutra u rodnom gradu Šapcu, tačnije u naselju Gornja Vranjska, saopštila je njegova porodica.

Oni su se oglasili i obavestili rodbinu, prijatelje i poznanike kada će Nebojša biti ispraćen na večni počinak.

- Sahrana našeg dragog prijatelja održaće se sutra 17.5.2024. godine u 14 sati na groblju u Gornjoj Vranjskoj. Opelo će se održati u 13 sati u porodičnoj kući – naveli su najbliži prijatelji preminulog Nebojše.

Foto: Fejsbuk

 

 

Podsetimo, Cipkin suprug bio je i poznati funkcioner, ali i direktor raznih preduzeća, a kako tvrde domaći mediji nikada nije žalio da ulaže u Cipkinu karijeru.

Kako je pevačica za Grand govorila, suprug joj je bio najveća podrška u karijeri, iako se dugo trudila da njegov identitet sakrije od očiju javnosti.

Foto: ATA images, ngbakery.com

 

 

- Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Nisam se udala baš brzo i izgovorila sam "da" svom dugogodišnjem partneru – otkrila je pevačica za Grand i priznala da su se skućili u stanu u Šapcu.

- Bili smo u dilemi da li ćemo živeti u Beogradu ili Šapcu, ali smo se na kraju opredelili za Šabac. Imamo u planu u nekom periodu malo ovde, malo tamo da živimo, ali nikako iz Šapca da se mrdamo. Biće dve relacije, i ovako živimo na dve relacije.

(Grand)

BONUS VIDEO: