Небојша Стојићевић звани Јарин, супруг певачице Александре Тадић Ципке, биће сахрањен сутра у родном граду Шапцу, тачније у насељу Горња Врањска, саопштила је његова породица.

Они су се огласили и обавестили родбину, пријатеље и познанике када ће Небојша бити испраћен на вечни починак.

- Сахрана нашег драгог пријатеља одржаће се сутра 17.5.2024. године у 14 сати на гробљу у Горњој Врањској. Опело ће се одржати у 13 сати у породичној кући – навели су најближи пријатељи преминулог Небојше.

Фото: Фејсбук

 

 

Подсетимо, Ципкин супруг био је и познати функционер, али и директор разних предузећа, а како тврде домаћи медији никада није жалио да улаже у Ципкину каријеру.

Како је певачица за Гранд говорила, супруг јој је био највећа подршка у каријери, иако се дуго трудила да његов идентитет сакрије од очију јавности.

Фото: АТА имагес, ngbakery.com

 

 

- На венчању су били само кумови и ми. Нисам се удала баш брзо и изговорила сам "да" свом дугогодишњем партнеру – открила је певачица за Гранд и признала да су се скућили у стану у Шапцу.

- Били смо у дилеми да ли ћемо живети у Београду или Шапцу, али смо се на крају определили за Шабац. Имамо у плану у неком периоду мало овде, мало тамо да живимо, али никако из Шапца да се мрдамо. Биће две релације, и овако живимо на две релације.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: