O glumici se zna da je udata za pilota sa kojim uživa u skladnom braku, a malo ko zna da joj je folk pevačica Milka Mit maćeha, poznatija kao Milka MG.

Foto: ATA Imges

 

Anjin otac Ivica Mit je saksofonista, a malo je poznato da je njena majka Jelena Gavrilović operska pevačica i članica hora u Pozorištu na Terazijama.

 

 

Ovako je Anja govorila o svojim roditeljima

– Odavno smo razgraničile do koje mere može da mi se meša u život, pa ni ja se njoj i tati nisam mešala u brak, čak ni kada su odlučili da ga okončaju. Istina je, bilo mi je žao i teško sam to podnela, ali ubrzo sam shvatila da svako ima pravo na novi početak i sreću – rekla je Anja.

Naime, maćeha Anje Mit je pomenuta folk pevačica, koja se sada predstavlja kao Milka MG. Kako se navodi, Anjina majka Jelena i otac Ivica razveli su se, a Anjin tata je već neko vreme u braku sa Milkom.

FOTO: Printskrin Jutjub milkamg

 

Teško sam podnela razvod roditelja

Anja je jednom prilikom govorila o razvodu svojih roditelja i o tome koliko njena majka ima uticaja na njen život.

- Odavno smo razgraničile do koje mere može da mi se meša u život, pa ni ja se njoj i tati nisam mešala u brak, čak ni kada su odlučili da ga okončaju. Istina je, bilo mi je žao i teško sam to podnela, ali ubrzo sam shvatila da svako ima pravo na novi početak i sreću - rekla je svojevremeno Anja o svojoj majci i krahu braka svojih roditelja.

Glossy / Blic