О глумици се зна да је удата за пилота са којим ужива у складном браку, а мало ко зна да јој је фолк певачица Милка Мит маћеха, познатија као Милка МГ.

Фото: АТА Имгес

 

Ањин отац Ивица Мит је саксофониста, а мало је познато да је њена мајка Јелена Гавриловић оперска певачица и чланица хора у Позоришту на Теразијама.

 

 

Овако је Ања говорила о својим родитељима

– Одавно смо разграничиле до које мере може да ми се меша у живот, па ни ја се њој и тати нисам мешала у брак, чак ни када су одлучили да га окончају. Истина је, било ми је жао и тешко сам то поднела, али убрзо сам схватила да свако има право на нови почетак и срећу – рекла је Ања.

Наиме, маћеха Ање Мит је поменута фолк певачица, која се сада представља као Милка МГ. Како се наводи, Ањина мајка Јелена и отац Ивица развели су се, а Ањин тата је већ неко време у браку са Милком.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб милкамг

 

Тешко сам поднела развод родитеља

Ања је једном приликом говорила о разводу својих родитеља и о томе колико њена мајка има утицаја на њен живот.

- Одавно смо разграничиле до које мере може да ми се меша у живот, па ни ја се њој и тати нисам мешала у брак, чак ни када су одлучили да га окончају. Истина је, било ми је жао и тешко сам то поднела, али убрзо сам схватила да свако има право на нови почетак и срећу - рекла је својевремено Ања о својој мајци и краху брака својих родитеља.

Глоссy / Блиц