Bastijan Švajnštajger, nemačka fudbalska legenda i velika zvezda Bajerna iz Minhena, u srećnom je braku sa nekadašnjom teniserkom Anom Ivanović.

Sudbonosno "da" izgovorili su 2016. godine u romantičnoj Veneciji, imaju troje dece, zaljubljeni su kao prvog dana i ne odvajaju se jedno od drugog.

Foto: Tanjug/AP

 

LJupka Beograđanka, svojevremeno prvi reket sveta, lako je osvojila Bastijanovo srce. Toliko lako, da je zbog nje ostavio tadašnju devojku, nemačku manekenku Saru Brandner.

Ona možda nije Klaudija Šifer, ali je bila prilično uspešna u svom poslu. LJubav sa slavnim fudbalerom planula je posle slučajnog susreta na Ibici.

Živeli su u Minhenu dok je igrao za Bajern, a veza je trajala sedam godina.

Foto: Profimedia

 

Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima, zajedno su slavili njegove pobede, i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Sve je vodilo ka tome. Ali…

Zgodnu plavušu iz igre i Bastijanovog života po svemu sudeći je izbacila srpska teniska princeza. Prvi put Ana i Bastijan zajedno su viđeni u septembru 2014, kada su se NJujorkom prošetali držeći se za ruke.

Foto: Profimedia

 

No, sumnja da nešto u njegovoj vezi sa Sarom nije kako treba probudila se nekoliko nedelja ranije, kada je trideseti rođendan, u avgustu, proslavio bez nje.

Prema navodima nemačkih medija, nekad zlatni par raskinuo je u julu, a da je kraj definitivan pokazao je i Bastijan precrtavši Sarino ime na kopačkama.

 

 

Pričalo se da je raskid bio turbulentan i da je zgodna plavuša dugo patila za fudbalerom. No, uspela je ponovo da stane na ljubavne noge.

Tri godine bila je u vezi sa biznismenom Mihaelom Bejerom, a njen emotivni status trenutno je nepoznat.

 

 

Sara Brandner i dalje je aktivna u svetu modelinga. U međuvremenu je, kako vidimo na njenom Instagramu, postala i nutricionista, a propagira prirodan izgled i što jednostavniji način života.

(Stil Kurir)

BONUS VIDEO: