Бастијан Швајнштајгер, немачка фудбалска легенда и велика звезда Бајерна из Минхена, у срећном је браку са некадашњом тенисерком Аном Ивановић.

Судбоносно "да" изговорили су 2016. године у романтичној Венецији, имају троје деце, заљубљени су као првог дана и не одвајају се једно од другог.

Фото: Танјуг/АП

 

Љупка Београђанка, својевремено први рекет света, лако је освојила Бастијаново срце. Толико лако, да је због ње оставио тадашњу девојку, немачку манекенку Сару Бранднер.

Она можда није Клаудија Шифер, али је била прилично успешна у свом послу. Љубав са славним фудбалером планула је после случајног сусрета на Ибици.

Живели су у Минхену док је играо за Бајерн, а веза је трајала седам година.

Фото: Профимедиа

 

Били су омиљени немачки пар, често су се појављивали на јавним догађајима, заједно су славили његове победе, и изгледало је да је следећи корак онај до олтара. Све је водило ка томе. Али…

Згодну плавушу из игре и Бастијановог живота по свему судећи је избацила српска тениска принцеза. Први пут Ана и Бастијан заједно су виђени у септембру 2014, када су се Њујорком прошетали држећи се за руке.

Фото: Профимедиа

 

Но, сумња да нешто у његовој вези са Саром није како треба пробудила се неколико недеља раније, када је тридесети рођендан, у августу, прославио без ње.

Према наводима немачких медија, некад златни пар раскинуо је у јулу, а да је крај дефинитиван показао је и Бастијан прецртавши Сарино име на копачкама.

 

 

Причало се да је раскид био турбулентан и да је згодна плавуша дуго патила за фудбалером. Но, успела је поново да стане на љубавне ноге.

Три године била је у вези са бизнисменом Михаелом Бејером, а њен емотивни статус тренутно је непознат.

 

 

Сара Бранднер и даље је активна у свету моделинга. У међувремену је, како видимо на њеном Инстаграму, постала и нутрициониста, а пропагира природан изглед и што једноставнији начин живота.

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО: