Ova tri znaka imaju najviše sreće.

1. Devica

Otkrili ste koliko je sloboda važna i konačno počinjete da se ponašate bez uzdržavanja. Prihvatili ste svoje nedostatke i konačno sebi opraštate greške iz prošlosti. Pronašli ste način da se prema vama ophode sa poštovanjem i sada ćete uživati u tome. Nekim ljudima će biti potrebno malo više vremena da se naviknu na promene u ponašanju koje će se kod vas dogoditi, ali nemojte da vas to uzbuđuje. Usmerili ste energiju ka pravim ciljevima i konačno preduzeli ispravne korake za budućnost. Osećate nalet energije i sposobnost da se izborite sa svakom vrstom problema.

2. Vaga

Za Vagu će ovaj period biti izuzetno uspešan i ispunjen prijatnim iznenađenjima. Ipak, javljaće se osećaj da nemate šta da izgubite, koji će vam pomoći da se osetite opuštenije, ali i da izgubite nadu u bolju budućnost.

Imaćete mogućnost da napredujete na poslu, ali će to sa sobom poneti i određene odgovornosti koje će vas u početku brinuti. Ipak, nagrada i osećaj moći će vas učiniti zadovoljnima kao nikad ranije. Oživećete ponovo svoje samopouzdanje i nećete biti ranjivi i osetljivi na tuđe negativne komentare. To će vam prijati i zračićete opštim zadovoljstvom.

3. Strelac

Sami ste sebi nabacili veliki teret "na leđa", još davno, i nosite ga svakodnevno. Ovo je period kada ćete ga se konačno osloboditi i nastaviti kroz život mnogo jednostavnije. Probleme koji su vam se činili nerešivim, sada vidite iz sasvim drugog ugla i shvatate da stvari zaista jesu onakve kakvim ih sami predstavljamo. Napredovaćete i u fizičkom smislu, ostvarićete ciljeve i dostići željeni izgled bez mnogo muke. Razbistrićete misli, i to će se prosto odraziti na svaki element vašeg života.

Na ljubavnom planu ćete doživeti jednu vrstu neuspeha, ali će vam to doneti više koristi nego štete. U tom pogledu se za vas sprema posebno iznenađenje i prilika koja se ne odbija. Prepustite se i uživajte u ovom periodu, sada je vaše vreme da zablistate u punom sjaju.

Lepa & Srećna