Ova tri znaka imaju najviše sreće.

1. Девица

Открили сте колико је слобода важна и коначно почињете да се понашате без уздржавања. Прихватили сте своје недостатке и коначно себи опраштате грешке из прошлости. Пронашли сте начин да се према вама опходе са поштовањем и сада ћете уживати у томе. Неким људима ће бити потребно мало више времена да се навикну на промене у понашању које ће се код вас догодити, али немојте да вас то узбуђује. Усмерили сте енергију ка правим циљевима и коначно предузели исправне кораке за будућност. Осећате налет енергије и способност да се изборите са сваком врстом проблема.

2. Вага

За Вагу ће овај период бити изузетно успешан и испуњен пријатним изненађењима. Ипак, јављаће се осећај да немате шта да изгубите, који ће вам помоћи да се осетите опуштеније, али и да изгубите наду у бољу будућност.

Имаћете могућност да напредујете на послу, али ће то са собом понети и одређене одговорности које ће вас у почетку бринути. Ипак, награда и осећај моћи ће вас учинити задовољнима као никад раније. Оживећете поново своје самопоуздање и нећете бити рањиви и осетљиви на туђе негативне коментаре. То ће вам пријати и зрачићете општим задовољством.

3. Стрелац

Сами сте себи набацили велики терет "на леђа", још давно, и носите га свакодневно. Ово је период када ћете га се коначно ослободити и наставити кроз живот много једноставније. Проблеме који су вам се чинили нерешивим, сада видите из сасвим другог угла и схватате да ствари заиста јесу онакве каквим их сами представљамо. Напредоваћете и у физичком смислу, остварићете циљеве и достићи жељени изглед без много муке. Разбистрићете мисли, и то ће се просто одразити на сваки елемент вашег живота.

На љубавном плану ћете доживети једну врсту неуспеха, али ће вам то донети више користи него штете. У том погледу се за вас спрема посебно изненађење и прилика која се не одбија. Препустите се и уживајте у овом периоду, сада је ваше време да заблистате у пуном сјају.

Лепа & Срећна