Nikola ima u Budvi vlatiti hotel u kome je otvorio i restoran, a mnogi su se našalili na Nevenin račun zbog toga što kuvarice vode računa o hrani, pa ona neće morati da kuva. Ali i ni o spremanju, budući da to rade sobarice. 

- Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. NJihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - ranije su preneli mediji izjavu njihovog prijatelja, piše Story.

Nikola navodno odavno vodi takav način života, a Nevena mu se samo pridružila. 

- U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi, njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - takođe je ispričao njihov prijatelj.

- I pre nego što sam se udala, znala sam da u Budvi svake godine provedem tri ili četiri meseca, i leti i zimi. Imam tamo mnogo prijatelja i prija mi manji grad. Moj posao je često veoma naporan, stalna snimanja, mnogo obaveza, mediji i umorim se. U Budvi imam vremena da stvaram, da pišem, tamo imam inspiraciju jer imam vremena i mnogo je mirniji život u manjem gradu - navela je pevačica.

(Stori)

BONUS VIDEO: