Никола има у Будви влатити хотел у коме је отворио и ресторан, а многи су се нашалили на Невенин рачун због тога што куварице воде рачуна о храни, па она неће морати да кува. Али и ни о спремању, будући да то раде собарице. 

- Уселили су се у један од најлепших апартмана у хотелу који је у власништву певачициног супруга. Њихов дом се налази на четвртом спрату луксузног хотела, а у апартману испод Невениног и Николиног живи и Ивановићев брат. За многе њихове пријатеље то је била неоубичајена одлука, тим пре што је такав стил живота својствен богатим и славним холивудским звездама - раније су пренели медији изјаву њиховог пријатеља, пише Сторy.

Никола наводно одавно води такав начин живота, а Невена му се само придружила. 

- У приземљу хотела налази се кафић у којем Невена и Никола сваког јутра пију кафу. Ту воле да седе са пријатељима, а чести гости су им и Невенини родитељи. Сваки пут када су у Будви, њени родитељи одседну у Николином хотелу - такође је испричао њихов пријатељ.

- И пре него што сам се удала, знала сам да у Будви сваке године проведем три или четири месеца, и лети и зими. Имам тамо много пријатеља и прија ми мањи град. Мој посао је често веома напоран, стална снимања, много обавеза, медији и уморим се. У Будви имам времена да стварам, да пишем, тамо имам инспирацију јер имам времена и много је мирнији живот у мањем граду - навела је певачица.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: