Ipak, Tihomir Stanić retko priča o privatnom životu, međutim jednom prilikom je otkrio da su se njegovi roditelji upoznali putem oglasa u novinama.

Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

 

- Otac je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan „Dobar dan, tugo".

- Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan, tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina, naravno - rekao je glumac.

Foto: V. Danilov

 

NJegov otac je iz prvog braka imao dva sina, Dragomira i Gordana, a svojoj supruzi, majci Tihomira Stanića je to otkrio tek nakon venčanja.

Par je dobio tri sina: Tihomira, Miomira i Bogdana.

Inače, Tihomir i njegova supruga Jelena su 1992. godine dobili prvu ćerku Milenu Hanu, a 11 godina kasnije i Sofiju Nađu, ali ono što je zanimljivo jeste da se nikad nisu venčali.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - istakao je glumac.

Tihomir iza sebe ima jedan brak, u koji je uplovio 1979. godine tokom druge godine fakulteta.

Prvi brak

Sa bivšom suprugom, Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš, je i danas, nakon razvoda, u sjajnim odnosima.

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac jednom prilikom.

Kurir / Blic