Takođe, on važi i za miljenika lepšeg pola, a već neko vreme je u ljubavi sa pet godina mlađom koleginicom Ninom Nešković, sa kojom igra u Narodnom pozorištu, čiji su članovi.

LJubav sa Ninom

NJih dvoje često vreme provode u Petrovom stanu u centru grada, pišu mediji, gde im društvo pravi i glumčev ljubimac.

Osim Nine i Petra u stanu živi i Petrov pas, ženka šnaucera Frida koja je do dolaska lepe glumice bila gazdarica kuće. Sada, oni zajedno dele porodičnu toplinu i trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Foto: ATA images

 

Petar Strugar je pre nego što će se zaljubiti u Ninu bio nekoliko veoma poznatih dama iz javnog života, među kojima ima imena sa estrade, iz sveta glume, kao i TV lica.

Ivana Nikolić

Petar je ranije bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju.

Tačku na brak stavili su nakon godinu dana, a i danas su u dobrim odnosima.

Foto: ATA images

 

- Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu sad smo u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Sve te nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije ništa krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje - rekao je svojevremeno Petar u emisiji Goce Tržan.

Milica Todorović

Nakon kraha ljubavi sa Ivanom, Petar je uplovio u romansu sa pevačicom Milicom Todorović. NJih dvoje nisu krili svoju ljubav, a često su se pojavljivali u javnosti zajedno.

Par se upoznao zahvaljujući njegovoj ljubavi prema konjima. Petar je Milici za snimanje spota ustupio svog konja, nakon čega su uplovili u romansu.

Foto: ATA images

 

Ipak i ovoj ljubavi je došao kraj, nakon čega se Petar nije eksponirao, iako su ga spajali sa mnogim poznatim damama. Sve do lepe Nine, sa kojom je već neko vreme u skladnom odnosu.

- Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme - rekao je Strugar jednom prilikom za “Gloriju”.

Olja

Petar je u jednom trenutku bio u vezi sa javnosti nepoznatom Oljom, sa kojom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku.

- Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. NJihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - rekao je ranije izvor za “Blic".

Anđela Lakićević

Voditeljka Anđela Lakićević otkrila je da su Petar i ona bili u vezi i to u njihovim studentskim danima. Ona nije otkrivala detalje odnosa.

Foto: Printskrin Jutjub/Dnevna Drama

 

- Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa . Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali - izjavila je Anđela jednom prilikom.

(Kurir)

BONUS VIDEO: