Čuvena grupa "Zana" je na sceni četrdeset godina, a tokom svog rasta na muzičkoj sceni promenjene su četiri pevačice. Najduže se zadržala Jelena Galonić koja je sa frontmenom muzičarem Zoranom Žikom Živanovićem stupila u brak. 

Par je stupio u brak 2008. godine. Zoran iz prvog braka sa suprugom Verom ima dve ćerke, Mariju i Tamaru. 

Sinoć smo imali prilike da vidimo ove dve lepotice posle mnogo godina sa tatom na jednom prestoničkom događaju, dok je Žikina partnerka Jelena izostala sa fotogreafisanja i nije se našla kraj njih.

Foto: ATA images/M.S

 

Starija Žikina ćerka je u braku sa Dušanom Savićem od 2015. godine, a zanimljivo je to što je dan venčanja bio na 12. septembar, kada je bio njen 28. rođendan.

Žiki je podarila dvoje unučića. Posle dve godine braka, Marija je rodila Filipa, a 2021. na svet je došla i ćerkica Matea.

- Srećan sam kada vidim unuka, ćerku i zeta. To je ono što zovem sreća iz udžbenika. Imaju svoj put, drže se zajedno, a ja sam tu da pomognem ako zatreba. Sviđa mi se i to što od prvog dana ne daju da im se iko meša i govori kako će da idu kroz život - ispričao je jednom prilikom ponosni deda na "24sedam".

Foto: ATA images/M.S

 

Žikina druga ćerka Tamara, ona je nju krasi neverovatna lepota, a bavi se pravom.

(Helo)

BONUS VIDEO: