Чувена група "Зана" је на сцени четрдесет година, а током свог раста на музичкој сцени промењене су четири певачице. Најдуже се задржала Јелена Галонић која је са фронтменом музичарем Зораном Жиком Живановићем ступила у брак. 

Пар је ступио у брак 2008. године. Зоран из првог брака са супругом Вером има две ћерке, Марију и Тамару. 

Синоћ смо имали прилике да видимо ове две лепотице после много година са татом на једном престоничком догађају, док је Жикина партнерка Јелена изостала са фотогреафисања и није се нашла крај њих.

Фото: АТА имагес/М.С

 

Старија Жикина ћерка је у браку са Душаном Савићем од 2015. године, а занимљиво је то што је дан венчања био на 12. септембар, када је био њен 28. рођендан.

Жики је подарила двоје унучића. После две године брака, Марија је родила Филипа, а 2021. на свет је дошла и ћеркица Матеа.

- Срећан сам када видим унука, ћерку и зета. То је оно што зовем срећа из уџбеника. Имају свој пут, држе се заједно, а ја сам ту да помогнем ако затреба. Свиђа ми се и то што од првог дана не дају да им се ико меша и говори како ће да иду кроз живот - испричао је једном приликом поносни деда на "24седам".

Фото: АТА имагес/М.С

 

Жикина друга ћерка Тамара, она је њу краси невероватна лепота, а бави се правом.

(Хело)

БОНУС ВИДЕО: