NJegov privatni život uzbidljiviji je i interesantniji od poslovnog. Već godinama je u skladnom braku sa zgodnom Majom od koje je stariji dvadeset i dve godine. Pevač je u sedamdesetoj godini života. 

Suprugu Maju, pevač je upoznao Maju u jednom beogradskom klubu, a kada ju je video bio je očaran njenom lepotom, pa je odmah rešiio da je zaprosi. 

Foto: TV Novosti

 

Maju je hrabri gest oduševio, ali nije pristala.  Ispričala da je te večeri srela dva omiljena pevača - Svetlanu Cecu Ražnatović, ali i Olivera Mandića.

Maja je u tom periodu imala svega 18 godina, pa je razlika u godinama bila prepreka. Ipak, pevač nije odustajao od nje, sve dok nije uspeo da je osvoji.

Par se venčao 2000. godine, a deset godina kasnije dobili su ćerku Hanu.

- Upoznali smo se u klubu Bombo, koji je ranije držao DŽej. Došao sam sa ekipom i četiri, pet devojaka. Otišao sam do šanka da kupim cigarete baš kad je ona sa drugaricama ulazila u kafić. Istog trenutka prišao sam joj i upitao je: "Odakle si?" Pogledala me je i kroz smeh odgovorila da je iz Hercegovine. Zamolio sam DŽeja da isključi muziku, kleknuo dole i zaprosio je pred petsto ljudi. Dogovorili smo se da se vidimo sutradan, ali ona se, naravno, nije pojavila. Jurio sam je četiri godine i na kraju uspeo da je odvedem kod matičara. LJubav je čudo. Kraljevi su zbog nje skidali krune s glava, a ne ja kome su samo ljubav i muzika potrebni - izjavio je pevač svojevremeno za "Magazin 52".

- U početku nije bilo nimalo lako. Tašta nije htela ni da čuje za mene. Zvala me je i preko telefona, sasula sijaset uvreda na moj račun, dok su njena braća vrebala priliku da me prebiju. Ali, iako su jedva pristali na naše venčanje, ja sam od Maje tražio da potpiše predbračni ugovor, kao u američkim filmovima. Ona je otišla i sve ispričala mojoj majci, koja joj je nedvosmisleno zapretila: Slušaj, dete moje, ako to uradiš, nemoj više da mi dolaziš. Da sam tvoja majka, ja bih ga premlatila. I, naravno, njena reč bila je presudna - zaključio je tada Mandić.

BONUS VIDEO: