Његов приватни живот узбидљивији је и интересантнији од пословног. Већ годинама је у складном браку са згодном Мајом од које је старији двадесет и две године. Певач је у седамдесетој години живота. 

Супругу Мају, певач је упознао Мају у једном београдском клубу, а када ју је видео био је очаран њеном лепотом, па је одмах решиио да је запроси. 

Фото: ТВ Новости

 

Мају је храбри гест одушевио, али није пристала.  Испричала да је те вечери срела два омиљена певача - Светлану Цецу Ражнатовић, али и Оливера Мандића.

Маја је у том периоду имала свега 18 година, па је разлика у годинама била препрека. Ипак, певач није одустајао од ње, све док није успео да је освоји.

Пар се венчао 2000. године, а десет година касније добили су ћерку Хану.

- Упознали смо се у клубу Бомбо, који је раније држао Џеј. Дошао сам са екипом и четири, пет девојака. Отишао сам до шанка да купим цигарете баш кад је она са другарицама улазила у кафић. Истог тренутка пришао сам јој и упитао је: "Одакле си?" Погледала ме је и кроз смех одговорила да је из Херцеговине. Замолио сам Џеја да искључи музику, клекнуо доле и запросио је пред петсто људи. Договорили смо се да се видимо сутрадан, али она се, наравно, није појавила. Јурио сам је четири године и на крају успео да је одведем код матичара. Љубав је чудо. Краљеви су због ње скидали круне с глава, а не ја коме су само љубав и музика потребни - изјавио је певач својевремено за "Магазин 52".

- У почетку није било нимало лако. Ташта није хтела ни да чује за мене. Звала ме је и преко телефона, сасула сијасет увреда на мој рачун, док су њена браћа вребала прилику да ме пребију. Али, иако су једва пристали на наше венчање, ја сам од Маје тражио да потпише предбрачни уговор, као у америчким филмовима. Она је отишла и све испричала мојој мајци, која јој је недвосмислено запретила: Слушај, дете моје, ако то урадиш, немој више да ми долазиш. Да сам твоја мајка, ја бих га премлатила. И, наравно, њена реч била је пресудна - закључио је тада Мандић.

БОНУС ВИДЕО: