Pevačica Ana Đurić, poznatija po umetničkom imenu Konstrakta, retko govori o privatnom životu, te je stoga mnoge iznenadila kada je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, progovorila o deci.

- Iako su u pubertetu, još nema nikakvih velikih problema, a možda ih neće ni biti. Oni imaju 14 i 16 godina. Ovo dete koje ima 16 godina jeste malo odsutno. Sa ćerkom, koja je mlađa, komunikacija je prisutna. Ona me čuje kada joj pričam. Sin, sa druge strane, govori: "Da, da", ali znam da me nije čuo - bila je iskrena Konstrakta u podkastu "Poster".

Foto: ATA images

 

 

- Primećujem da se dešava to odsustvo komunikacije, da je u svojim mislima i brigama koje mi nisu jasne. Nije sad da tu ima nekog teškog nerazumevanja među nama, ali ja se plašim situacija u kojima neću moći da im pomognem. Mnogo se plašim toga. Nadam se da ih neće biti - dodala je Đurićeva.

- Zasad je, eto, samo prisutna ta neka odsutnost. Plašim se, takođe, glupih ideja, što je svojstveno za to doba u kom se ne razmišlja ni minut unapred o posledicama - zaključila je Konstrakta.

BONUS VIDEO: