Певачица Ана Ђурић, познатија по уметничком имену Констракта, ретко говори о приватном животу, те је стога многе изненадила када је, приликом давања последњег интервјуа, проговорила о деци.

- Иако су у пубертету, још нема никаквих великих проблема, а можда их неће ни бити. Они имају 14 и 16 година. Ово дете које има 16 година јесте мало одсутно. Са ћерком, која је млађа, комуникација је присутна. Она ме чује када јој причам. Син, са друге стране, говори: "Да, да", али знам да ме није чуо - била је искрена Констракта у подкасту "Постер".

Фото: АТА имагес

 

 

- Примећујем да се дешава то одсуство комуникације, да је у својим мислима и бригама које ми нису јасне. Није сад да ту има неког тешког неразумевања међу нама, али ја се плашим ситуација у којима нећу моћи да им помогнем. Много се плашим тога. Надам се да их неће бити - додала је Ђурићева.

- Засад је, ето, само присутна та нека одсутност. Плашим се, такође, глупих идеја, што је својствено за то доба у ком се не размишља ни минут унапред о последицама - закључила је Констракта.

БОНУС ВИДЕО: