Она је саопштењем открила да се разводи, а у пар наврата открила да јој је било тешко.

 Драгана је сада поново проговорила о разводу са Бијелићем.

- Једино што сам имала да кажем ја сам рекла, то је било негде средином марта. После тога реч једну нисам рекла нити сам било шта друго урадила, нема потребе за тим. Била сам спремна на тако нека чудна писања и неке чудне наслове. Шта да радим, то тако иде - испричала је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је описала, најважнија су јој деца коју је добила из брака, син Марко и ћерка Мануела.

- Онолико колико сам ја могла да утичем својим ћутањем, утицала сам. Не зато што сам то намерно урадила, него што сам ја таква особа. Мислим да су људи приметили да сам потпуно ван целе приче и да једноставно водим рачуна о својој деци. Као што сам и рекла у својој објави, остајем верна својој породици, водим рачуна о томе, волим лепе ствари. Уживам са публиком, иначе сам особа која је препуна љубави и ништа то неће пореметити нити може да ме промени. Могу људи да ми ураде нешто лоше, ја ћу увек волети људе, не могу никада постати огорчена жена. Само могу све више да волим - нагласила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

"Захвална сам што су деца поносна на мене"

- Увек ме обрадују нечим. Клинци су дивни, иако нису више клинци, али ја то увек тако кажем (смех). Они су одрасли људи, јако добри и привржени, паметни и нормални, захвална сам им на томе што су увек уз мене и што ме толико воле. Морам да кажем да су обоје препоносни на своју мајку, а то је мој највећи успех који могу да добијем - наглашава певачица.

Медији су писали о томе како је Драганин син Марко постао естрадни менаџер, те да помаже мајци.

- Писало се, али то није истина. Не треба тиме да се бави иако студира факултет који има везе са менаџментом, али ми пуно помаже. Записује неке ствари да их ја не бих заборавила - рекла је Драгана.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: