Miloš Biković, popularni glumac, koji je nedavno postao otac, doživljava značajne promene kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu. NJegova supruga Ivana Malić nedavno je obradovala pratioce na Instagramu objavom fotografije njihovog sina Vasilija, koji je okružen brojnim igračkama.

Foto: ATA images

 

Ivana Malić je danas, 4. juna, podelila nežnu fotografiju malenog Vase, koji je pozirao na prostirci u beloj benkici. Ovaj prizor raznežio je mnoge, a par je odabrao ime Vasilije za svog mezimca.

Inače, u nedavnom intervjuu za beogradske medije, Biković je otkrio da je nedavno propustio ulogu u popularnoj seriji "Beli lotos" zbog odluke da ne prihvati ultimatum producenata. Iako je svestan da mu je ova uloga mogla otvoriti nove mogućnosti, Biković ističe da je njegova karijera oduvek imala nekonvencionalan put i da nema nameru da prestane da uživa u svakom trenutku.

FOTO: Printskrin Instagagram ivanamalic

 

Miloš je takođe podržao humanitarni rad pevača Nikole Rokvića, koji je nedavno završio hodočašće do Grčke. Mladog glumca su danas podržali kolege Miodrag Radonjić, trudna Anđela Jovanović, Ivan Mihailović, reditelj Miloš Avramović...

- Mislim da je Nikola divan čovek. Podržavam svaku vrstu takvog angažmana, pogotovu kada radi neko kao Nikola Rokvić koga stvarno smatram divnim čovekom - rekao je u intervjuu Miloš Biković.