Милош Биковић, популарни глумац, који је недавно постао отац, доживљава значајне промене како у приватном, тако и у професионалном животу. Његова супруга Ивана Малић недавно је обрадовала пратиоце на Инстаграму објавом фотографије њиховог сина Василија, који је окружен бројним играчкама.

Фото: АТА имагес

 

Ивана Малић је данас, 4. јуна, поделила нежну фотографију маленог Васе, који је позирао на простирци у белој бенкици. Овај призор разнежио је многе, а пар је одабрао име Василије за свог мезимца.

Иначе, у недавном интервјуу за београдске медије, Биковић је открио да је недавно пропустио улогу у популарној серији "Бели лотос" због одлуке да не прихвати ултиматум продуцената. Иако је свестан да му је ова улога могла отворити нове могућности, Биковић истиче да је његова каријера одувек имала неконвенционалан пут и да нема намеру да престане да ужива у сваком тренутку.

ФОТО: Принтскрин Инстагаграм иванамалиц

 

Милош је такође подржао хуманитарни рад певача Николе Роквића, који је недавно завршио ходочашће до Грчке. Младог глумца су данас подржали колеге Миодраг Радоњић, трудна Анђела Јовановић, Иван Михаиловић, редитељ Милош Аврамовић...

- Мислим да је Никола диван човек. Подржавам сваку врсту таквог ангажмана, поготову када ради неко као Никола Роквић кога стварно сматрам дивним човеком - рекао је у интервјуу Милош Биковић.