"Da ne dužim previše, srećna sam što sam živa uopšte. Ukratko, napisala sam album", napisala je slavna 29-godišnjakinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Iako nije precizno istakla da su joj dijagnostikovane leukemija i lupus, u svojoj objavi je označila dve medicinske organizacije: "The Leukemia & Lymphoma Society" i " Lupus Research Alliance", što jasno ukazuje da su najverovatnije po sredi leukemija i lupus, autoimuna bolest.

"Osećam se kao neka stara dama", govori Halsi na prvom od nekoliko snimaka, dok trlja noge u očiglednim bolovima.

Foto: Instagram printskrin/iamhalsey

 

 

"Rekla sam da dajem sebi još dve godine da budem bolesna. U 30. ću se preporoditi, neću biti bolesna, izgledaću baš dobro i imaću puno energije. Jednostavno ću moći da ponovim svoje 20-e u svojim 30-im", dodaje pevačica na kasnijim snimcima, bodreći samu sebe.

"Danas je prvi dan lečenja", napisala je Halsi uz jedan od selfija. Pevačica sedi u stolici i prima infuziju, dok je glavu pokrila bandanom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Na jednom od snimaka se i vidi da je u suzama. "Svakih nekoliko godina, doktor mi kaže da sam bolesna i izvadi potpuno novu vreću trikova i onda je "stavi" na mene. Prvo je bio bio moj mozak u bolovima, a potom i kosti", pevala je uz akustičnu baladu.

Halsi, koja je sebe opisala kao "oštećenu robu", takođe je pevala o osećanju kao da vodi izgubljenu bitku.

"Kada sam te srela, rekla sam da nikada neću umreti. Ali šala je uvek bila moja, jer se trkam sa vremenom", dodala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Iako nije bila konkretna po pitanju novih dijagnoza, u prošlosti je bila veoma vokalna po pitanju drugih bolesti koje su joj dijagnostifikovane.

U prošlosti se borila sa endometriozom, i anafilaksom, a potom je na mrežama otkrila i da joj je dijagnostikovan Ehlers-Danlosov sindrom, Sjogrenov sindrom, sindrom aktivacije mastocita (MCAS) i sindrom posturalne ortostatske tahikardije (POTS).

BONUS VIDEO: