"Да не дужим превише, срећна сам што сам жива уопште. Укратко, написала сам албум", написала је славна 29-годишњакиња.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Иако није прецизно истакла да су јој дијагностиковане леукемија и лупус, у својој објави је означила две медицинске организације: "Тхе Леукемиа & Лyмпхома Социетy" и " Лупус Ресеарцх Аллианце", што јасно указује да су највероватније по среди леукемија и лупус, аутоимуна болест.

"Осећам се као нека стара дама", говори Халси на првом од неколико снимака, док трља ноге у очигледним боловима.

Фото: Инстаграм принтскрин/iamhalsey

 

 

"Рекла сам да дајем себи још две године да будем болесна. У 30. ћу се препородити, нећу бити болесна, изгледаћу баш добро и имаћу пуно енергије. Једноставно ћу моћи да поновим своје 20-е у својим 30-им", додаје певачица на каснијим снимцима, бодрећи саму себе.

"Данас је први дан лечења", написала је Халси уз један од селфија. Певачица седи у столици и прима инфузију, док је главу покрила банданом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

На једном од снимака се и види да је у сузама. "Сваких неколико година, доктор ми каже да сам болесна и извади потпуно нову врећу трикова и онда је "стави" на мене. Прво је био био мој мозак у боловима, а потом и кости", певала је уз акустичну баладу.

Халси, која је себе описала као "оштећену робу", такође је певала о осећању као да води изгубљену битку.

"Када сам те срела, рекла сам да никада нећу умрети. Али шала је увек била моја, јер се тркам са временом", додала је певачица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Иако није била конкретна по питању нових дијагноза, у прошлости је била веома вокална по питању других болести које су јој дијагностификоване.

У прошлости се борила са ендометриозом, и анафилаксом, а потом је на мрежама открила и да јој је дијагностикован Ехлерс-Данлосов синдром, Сјогренов синдром, синдром активације мастоцита (МЦАС) и синдром постуралне ортостатске тахикардије (ПОТС).

БОНУС ВИДЕО: