Poznata kolumbijska glumica Sofija Vergara nedavno je obradovala svoje obožavaoce velikom vešću, ali i fotografijom. Ona je na svom Instagram nalogu, najavila pokretanje vlastitog brenda kafe pod nazivom "Dios Mio Coffee", koristeći provokativnu fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira potpuno gola, prekrivena zrnima kafe.

Foto: Profimedia

 

 

Novi brend kafe odaje počast i slavi Latino žene, posebno one koje se bave uzgojem kafe. Na Instagram profilu brenda stoji: "Kafa koju je Sofija Vergara sanjala kao počast od Latino žena za svet." Ovaj projekat ima za cilj proizvodnju autentičnih kolumbijskih zrna kafe najvišeg kvaliteta.

- Uskoro ćete i vi govoriti Dios Mio (dragi bože) -  napisala je Sofija u opisu fotografije, čime je dodatno zaintrigirala svoje pratioce.

 

 

Brend kafe planski je nazvala "Dios mio", što prevedeno sa španskog znači "moj bože", a Vergara ističe da je u pitanju izraz koji se u Latinskoj Americi koristi kada se otkrije "savršeni ukus".

- Kreiranje brenda "Dios mio" je došlo iz čiste potrebe. Nisam mogla da nađem savršenu kafu. Imam veoma visoka očekivanja kada je u pitanju kafa i nisam mogla da verujem koliko je teško pronaći kvalitetnu kafu u Los Anđelesu, gde živim - objasnila je Vergara u razgovoru za People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @diosmiocoffee

 

Kako bi osigurala vrhunski kvalitet svojih proizvoda, Vergara je sklopila partnerstvo sa Nacionalnom federacijom uzgajivača kafe, najvažnijom institucijom za kafu u Kolumbiji. Prema izveštaju Daily Mail-a, proizvodi "Dios Mio" biće dostupni u različitim oblicima, uključujući mlevenu kafu u kesicama i kapsule, a moći će se kupiti na zvaničnom sajtu brenda. Cena kesice kafe od 340 grama iznosiće nešto manje od 14 evra.

Republika