Позната колумбијска глумица Софија Вергара недавно је обрадовала своје обожаваоце великом вешћу, али и фотографијом. Она је на свом Инстаграм налогу, најавила покретање властитог бренда кафе под називом "Диос Мио Цоффее", користећи провокативну фотографију из прошлости на којој позира потпуно гола, прекривена зрнима кафе.

Фото: Профимедиа

 

 

Нови бренд кафе одаје почаст и слави Латино жене, посебно оне које се баве узгојем кафе. На Инстаграм профилу бренда стоји: "Кафа коју је Софија Вергара сањала као почаст од Латино жена за свет." Овај пројекат има за циљ производњу аутентичних колумбијских зрна кафе највишег квалитета.

- Ускоро ћете и ви говорити Диос Мио (драги боже) -  написала је Софија у опису фотографије, чиме је додатно заинтригирала своје пратиоце.

 

 

Бренд кафе плански је назвала "Диос мио", што преведено са шпанског значи "мој боже", а Вергара истиче да је у питању израз који се у Латинској Америци користи када се открије "савршени укус".

- Креирање бренда "Диос мио" је дошло из чисте потребе. Нисам могла да нађем савршену кафу. Имам веома висока очекивања када је у питању кафа и нисам могла да верујем колико је тешко пронаћи квалитетну кафу у Лос Анђелесу, где живим - објаснила је Вергара у разговору за Пеопле.

 

 

Како би осигурала врхунски квалитет својих производа, Вергара је склопила партнерство са Националном федерацијом узгајивача кафе, најважнијом институцијом за кафу у Колумбији. Према извештају Даилy Маил-а, производи "Диос Мио" биће доступни у различитим облицима, укључујући млевену кафу у кесицама и капсуле, а моћи ће се купити на званичном сајту бренда. Цена кесице кафе од 340 грама износиће нешто мање од 14 евра.

Република