Andreanina koleginica i pevačica Tamara Milutinović  je sa fudbalerom Darkom Jevtićem napravila svadbu, a ujedno su i krstili ćerku Emili. 

Ceremonija crkvenog venčanja održana je u kripti Svetog Velikomučenika cara Lazara u Hramu Svetog Save, gde su se pridržavali svih tradicionalnih običaja.Proslava je potom nastavljena u jednom od najluksuznijih restorana za koji su izdvojili neverovatnih 30.000 evra.

Pored porodice i prijatelja, među zvanicama su se našle mnoge zvezde sa estrade. Veliku pažnju su privukle Andreana Čekić i njena majka. Veliku pažnju su privukle torbama čija cena varira od 10.000 do čak 40.000 evra, zavisno od modela.

Andreana je istakla da voli da ide na svadbe i da li planira da se uda uskoro: 

- Ne, ja volim tuđe svadbe. Imala sam prelepu svadbu i što se mene tiče, ne mora stalno. Jako je vruće u venčanici . Ma jok, kažem ti, ne planiram brak i neću se udavati, tako da ne treba ni predbračni ugovor. 

Potom se dotakla najnovijih udvarača: 

- Ništa ozbiljno i ništa značajno na kraju krajeva. Niko mi se i ne sviđa. Mislim da treba da nađe taj koji će meni da se dopadne. Da ću ja da osetim te neke leptiriće i onda ću ja sama neku inicijativu da preduzmem - bila je iskrena za Republiku, te otkrila koji je idealan muškarac za nju:

- Kao glumac DŽejson Momoa. Padam u nesvest od same pomisli. Momoa ima svetle oči, visok je, malo je onako... Mnogo mi je muževan. Ja volim da kažem, malo je kao neandertalac, prava muškarčina. Ne gledam samo trbušnjake, nego celokupnu sliku i gledajući njegov intervju, sve mi se to sviđa - zaključila je Andreana.

BONUS VIDEO: