Андреанина колегиница и певачица Тамара Милутиновић  је са фудбалером Дарком Јевтићем направила свадбу, а уједно су и крстили ћерку Емили. 

Церемонија црквеног венчања одржана је у крипти Светог Великомученика цара Лазара у Храму Светог Саве, где су се придржавали свих традиционалних обичаја.Прослава је потом настављена у једном од најлуксузнијих ресторана за који су издвојили невероватних 30.000 евра.

Поред породице и пријатеља, међу званицама су се нашле многе звезде са естраде. Велику пажњу су привукле Андреана Чекић и њена мајка. Велику пажњу су привукле торбама чија цена варира од 10.000 до чак 40.000 евра, зависно од модела.

Андреана је истакла да воли да иде на свадбе и да ли планира да се уда ускоро: 

- Не, ја волим туђе свадбе. Имала сам прелепу свадбу и што се мене тиче, не мора стално. Јако је вруће у венчаници . Ма јок, кажем ти, не планирам брак и нећу се удавати, тако да не треба ни предбрачни уговор. 

Потом се дотакла најновијих удварача: 

- Ништа озбиљно и ништа значајно на крају крајева. Нико ми се и не свиђа. Мислим да треба да нађе тај који ће мени да се допадне. Да ћу ја да осетим те неке лептириће и онда ћу ја сама неку иницијативу да предузмем - била је искрена за Републику, те открила који је идеалан мушкарац за њу:

- Као глумац Џејсон Момоа. Падам у несвест од саме помисли. Момоа има светле очи, висок је, мало је онако... Много ми је мужеван. Ја волим да кажем, мало је као неандерталац, права мушкарчина. Не гледам само трбушњаке, него целокупну слику и гледајући његов интервју, све ми се то свиђа - закључила је Андреана.

БОНУС ВИДЕО: