Бројне колеге, породица и пријатељи не могу да забораве тужну 2018. годину, када их је заувек оставио легендарни глумац, невероватног талента, Небојша Глоговац. Остала је празнина у многим срцима која се не може испунити.

Сада је Слобода Мићаловић искористила прилику да се присети дана прведених са Небојшом, те је на свом Инстаграм профилу поделила дирљиву фотографију.

На фотографији су осим Глоговца, Наташа Нинковић и њен супруг Ненад Шаренац, као Слобода и њен супруг Војин Ћетковић. 

Глумци су уживали у једној кафани, а осмехе нису скидали са лица. 

- Важно је отргнути од заборава. Захвална. Пролази време - написала је Мићаловић у опису фотографије. 

Војин је кумовао Глоговцу, а једном приликом је испричао како никад неће заборавити Небојшине сузе, те да је он чак два пута плакао због Слободе. Војин је у књизи "Глоги" открио поједине анегдоте из дружења са њим, па до детаља описао како се на дан извођења представе "Хадерсфилд", Слобода породила и на свет донела њихове близнакиње Веру и Милу. Војин и Глоговац су то прославили, а увече је требало да играју представу. Војин није могао да говори, а онда је дошла сцена када се појавио лик ког је тумачио Глоговац. Он је почео да плаче, а то, како каже Ћетковић, није био први пут.

- Исто се догодило када сам му саопштио да је Слобода трудна. Били смо у "Кројачу", у први мах није реаговао, устао је, отишао у тоалет, вратио се с наочарима, скинуо их је, и тада сам први пут видео такве сузе које прште под правим углом. Други и последњи пут било је на сцени - откро је Војин Ћетковић у књизи, а пренео је тада Курир Стил.

БОНУС ВИДЕО: