Brojne kolege, porodica i prijatelji ne mogu da zaborave tužnu 2018. godinu, kada ih je zauvek ostavio legendarni glumac, neverovatnog talenta, Nebojša Glogovac. Ostala je praznina u mnogim srcima koja se ne može ispuniti.

Sada je Sloboda Mićalović iskoristila priliku da se priseti dana prvedenih sa Nebojšom, te je na svom Instagram profilu podelila dirljivu fotografiju.

Na fotografiji su osim Glogovca, Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac, kao Sloboda i njen suprug Vojin Ćetković. 

Glumci su uživali u jednoj kafani, a osmehe nisu skidali sa lica. 

- Važno je otrgnuti od zaborava. Zahvalna. Prolazi vreme - napisala je Mićalović u opisu fotografije. 

Vojin je kumovao Glogovcu, a jednom prilikom je ispričao kako nikad neće zaboraviti Nebojšine suze, te da je on čak dva puta plakao zbog Slobode. Vojin je u knjizi "Glogi" otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim, pa do detalja opisao kako se na dan izvođenja predstave "Hadersfild", Sloboda porodila i na svet donela njihove bliznakinje Veru i Milu. Vojin i Glogovac su to proslavili, a uveče je trebalo da igraju predstavu. Vojin nije mogao da govori, a onda je došla scena kada se pojavio lik kog je tumačio Glogovac. On je počeo da plače, a to, kako kaže Ćetković, nije bio prvi put.

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u "Krojaču", u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni - otkro je Vojin Ćetković u knjizi, a preneo je tada Kurir Stil.

BONUS VIDEO: