Pevačica nije želela da pređe preko ovog čina, pa je u jutarnjim časovima prijavila Duška u policiji. Alokotest je rađen u policijskoj stanici i pokazao je 0,8 promila alkohola.  

Jelena se povodom nemilog događaja oglasila na društvenoj mreži Instagram: 

- U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo - započela je Jelena i nastavila:

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - poručila je Karleuša na Instagram profilu.

Posle Jelenine prijave, policija je izašla na teren i zatekla pevačicu sa napadnutim prijateljom N.J. Izjavili su da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Pevačica je pokušala da ih razdvoji, a u tom trenutku je Duško počupao Jelenu i udario je nekoliko puta po glavi: 

Prema saznanjima Kurira, na pevačici nisu vidljive povrede po telu , a njen prijatelj je zadobio ogrebotinu u predelu brade i vrata. Tošić će dalje u policiji dati izjavu povodom ove prijave.

BONUS VIDEO: