Певачица није желела да пређе преко овог чина, па је у јутарњим часовима пријавила Душка у полицији. Алокотест је рађен у полицијској станици и показао је 0,8 промила алкохола.  

Јелена се поводом немилог догађаја огласила на друштвеној мрежи Инстаграм: 

- У циљу смиривања медијских натписа и непотребног дизања прашине везано за моје брачне прилике, замолићу све да имају разумевања за приватност моје породице и тежак период у ком се налазимо - започела је Јелена и наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Нећу давати изјаве на ову тему и жао ми је што је јавност о овим стварима обавештена мимо моје воље. Идемо даље, биће боље. Мора. Хвала свима - поручила је Карлеуша на Инстаграм профилу.

После Јеленине пријаве, полиција је изашла на терен и затекла певачицу са нападнутим пријатељом Н.Ј. Изјавили су да је Тошић дошао у кућу, од које има кључ, а како су навели био је под видним дејством алкохола, те је пријатеља своје бивше супруге ухватио за врат и ударио га више пута по глави и телу.

Певачица је покушала да их раздвоји, а у том тренутку је Душко почупао Јелену и ударио је неколико пута по глави: 

Према сазнањима Курира, на певачици нису видљиве повреде по телу , а њен пријатељ је задобио огреботину у пределу браде и врата. Тошић ће даље у полицији дати изјаву поводом ове пријаве.

БОНУС ВИДЕО: