Godinama se u domaćim medijima spekulisalo o odnosu pevača Željka Šašića i njegove ćerke Sofije.

Tokom Željkovog i Sofijinog gostovanja, koje se desilo početkom ove godine, njih dvoje su po prvi put progovorili o nesuglasicama koje su rešili.

- Dve stvari oko kojih te najviše smara tata (Željko)? - pitao je voditelj Ognjen Amidžić.

- Oko trošenja novca, i kada treba da putujem negde, sve ga zanima, sa kim idem, ko vozi, šta ću tamo da radim, još kada mu kažem da ja vozim, nije mu dobro - rekla je Sofija tada.

Foto: ATA images

 

 

- A što si bila ljuta na svog tatu? - upitao je Ognjen.

- Desile su se neke stvari koje su meni smetale, sada ih više nema. Mi smo se svakako voleli najviše uvek - rekla je Sofija u Amidžiju.

Na pitanje da li više voli mamu ili tatu, odgovorila je:

- Jao, Bože! Roditelji su roditelji. Aj neka bude da ih volim jednako.

Inače, Sofija je jednom već govorila o svađi sa ocem.

Foto: Printscreen/Instagram / sophiasasic

 

 

- Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca... Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana – otkrila je Sofija tada i dodala:

- Dugo nismo pričali, godinama nismo bili ni u kakvom odnosu. Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu - rekla je ona.

(Blic)

BONUS VIDEO: