U pitanju je Ivan Bjelica Gile koji je došao sa sadašnjom devojkom, glumicom Hristinom Popović i njenom ćerkom Lučom.

Prva je crvenim tepihom prošetala Hristina u društvu izabranika i ćerke, kratko porazgovarala sa medijima.

Tik pred početak premijere animiranog filma "U mojoj glavi 2", stigla je i Jelena Đoković, koja je pozajmila glas jednom od junaka i koja je ljubazno razgovarala sa novinarima, a potom ušla sa organizatorima u salu, ta se ne zna da li je imala priliku da pozdravi glumicu i nekadašnjeg partnera ili to nije želela.

Foto: Instagram printskrin/jelenadjokovicndf

 

 

Ni Jelena, ni Ivan, se nikada nisu oglašavali na temu njihove nekadašnje ljubavi, jer je svako posle toga izgradio svoj život.

Mediji, su ranije pisali da je u vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena volela tadašnjeg tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Foto: ATA images

 

 

Pa je tako Ivan pre nekoliko godina počeo da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović. Hristina i Ivan o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila, no ipak do pomirenja je došlo.

Podsetimo, Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

(Blic)

BONUS VIDEO: