У питању је Иван Бјелица Гиле који је дошао са садашњом девојком, глумицом Христином Поповић и њеном ћерком Лучом.

Прва је црвеним тепихом прошетала Христина у друштву изабраника и ћерке, кратко поразговарала са медијима.

Тик пред почетак премијере анимираног филма "У мојој глави 2", стигла је и Јелена Ђоковић, која је позајмила глас једном од јунака и која је љубазно разговарала са новинарима, а потом ушла са организаторима у салу, та се не зна да ли је имала прилику да поздрави глумицу и некадашњег партнера или то није желела.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenadjokovicndf

 

 

Ни Јелена, ни Иван, се никада нису оглашавали на тему њихове некадашње љубави, јер је свако после тога изградио свој живот.

Медији, су раније писали да је у време док се још презивала Ристић, Јелена волела тадашњег тенисера Ивана Бјелицу Гилета. Иако су били кратко у вези, његово име је наставило да се помиње у медијима и мимо рубрика резервисаних за спорт.

Фото: АТА имагес

 

 

Па је тако Иван пре неколико година почео да се забавља са глумицом Христином Поповић. Христина и Иван о свом односу никада нису јавно говорили, да је љубави дошао крај постало је јасно 2018. године, када је глумица избрисала заједничке фотографије са свог Инстаграм профила, но ипак до помирења је дошло.

Подсетимо, Иван Бјелица је својевремено био перспективни тенисер, који је стигао до 290. места на АТП листи. На ИТФ турнирима освојио је 12 трофеја, а био је успешан и као дубл играч. У сениорској каријери одиграо је више од хиљаду мечева.

Дипломирао је банкарство и финансије на Универзитету Мисисипи, а данас је угледан тренер.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: