Još jedna sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je završena, pobedila je Šejla Zonić, kojoj je mentorka bila balkanska zveda Svetlana Ceca Ražnatović.

Takmičar iz Cecinog tima je zauzeo i drugo mesto, pa ne čudi što je pevačica veoma zadovoljna ovogodišnjim ishodom takmičenja. 

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

Ceca je često govorila u domaćim medijima da je vredno radila sa svojim pulenima, a sada je otkrila i jedan detalj, koji je mnogima promakao:

- Nikada se nije dogodilo u "Zvezdama Granda" da jedan mentor ima prva dva mesta. Pritom, devojka koja je osvojila treće mesto u takmičenju takođe je bila deo mog tima na početku sezone i onda je Šejla pobedila u duelu. Tako da se može reći da su sva tri mesta moja - istakla je Ceca, pa dodala:

- Šalu na stranu, mogu da se pohvalim da su sva moja četiri kandidata u prvih deset, što je bio slučaj i prošle godine. To pokazuje moju posvećenost i stvarno radimo sa tim mladim ljudima, što mi je ogromno zadovoljstvo. Mislim da su ta dva mesta pripala zaista najboljima - izjavila je za televiziju "K1" Svetlana Ceca Ražnatović.

BONUS VIDEO: