Још једна сезона музичког такмичења "Звезде Гранда" је завршена, победила је Шејла Зонић, којој је менторка била балканска зведа Светлана Цеца Ражнатовић.

Такмичар из Цециног тима је заузео и друго место, па не чуди што је певачица веома задовољна овогодишњим исходом такмичења. 

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Цеца је често говорила у домаћим медијима да је вредно радила са својим пуленима, а сада је открила и један детаљ, који је многима промакао:

- Никада се није догодило у "Звездама Гранда" да један ментор има прва два места. Притом, девојка која је освојила треће место у такмичењу такође је била део мог тима на почетку сезоне и онда је Шејла победила у дуелу. Тако да се може рећи да су сва три места моја - истакла је Цеца, па додала:

- Шалу на страну, могу да се похвалим да су сва моја четири кандидата у првих десет, што је био случај и прошле године. То показује моју посвећеност и стварно радимо са тим младим људима, што ми је огромно задовољство. Мислим да су та два места припала заиста најбољима - изјавила је за телевизију "К1" Светлана Цеца Ражнатовић.

БОНУС ВИДЕО: