Шејла Зонић однела је убедљиву победу ове године у музичком такмичењу "Звезде Гранда", након чега су се многи радовали победничком концерту у њеном родном граду.

Шејла је била у тиму Светлане Цеце Ражнатовић што је изазивало разне негативне коментаре, а обе су се договориле да се не оглашавају о овој теми док је трајало такмичење. Међутим, сада се огласио њен супруг, Армин Зонић, који је открио да их нико од надлежних није контактирао у вези победничког концерта.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Замолио бих своје пријатеље да ми више не шаљу линкове са друштвених мрежа где познати и непознати профили вређају Шејлу и мене, стављајући нас у контекст рата и прошлости - започео је Шејлин супруг, па додао:

- Шејла је у финалу отпевала две босанске севдалинке! Као академски музичар на регионалном такмичењу је представила своју Тузлу, Сански Мост и БиХ на веома леп и моралан начин, а многи виде само мржњу коју имају у себи и то избацују кроз разне увреде према Шејли која није била ни рођена када су се многе ствари издешавале. Не могу никоме рећи кога ће волети или мрзити, али не радите то преко наших леђа.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- И да, до сада нас од надлежних нико није контактирао за победнички концерт у Тузли тако да постоји шанса да се не деси. Бавите се реалним проблемима да нам барем у будућности буде живот лакши, бољи, срећнији... - написао је Армин Зонић на свом Фејсбук профилу.

Подсетимо, Цеца, која је дуги низ на мети босанских напада, није деценијама одржала ниједан концерт у Федерацији БиХ, иако тамо има много фанова. Последњи пут то се десило, када је Александра Пријовић одржала концерт у сарајевској Зетри, када је реклама за њен концерт у Источном Сарајеву изазвала прави хаос у граду на Миљацки.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: