Mladić, koji je u martu napunio 16 godina, već pokazuje značajan talent za fudbal, a nedavno je pozvan u kadetsku reprezentaciju Švedske.

 

 

Vinsent Seger Ibrahimović nastavlja stopama svog oca, Zlatana Ibrahimovića, igrajući na poziciji centralnog veznog igrača. NJegov poziv u kadetsku reprezentaciju Švedske pokazuje da mladić ima potencijal da postane jedan od najboljih fudbalera svoje generacije.

Foto: Profimedia

 

Inače, sin Zlatana Ibrahimovića kao mali bio je teško bolestan, a najteže životne trenutke fudbaler je otkrio u knjizi „Ja sam Zlatan Ibrahimović“.

U svojoj knjizi "Ja sam Zlatan Ibrahimović", opisao je kako je njegov sin Maksimilijan bio bolestan kao beba, što je dovelo do velike porodične drame.

- Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko, rekao je Ibrahimović.

Iako je Vinsentova bolest bila teška za celu porodicu, on je pokazao borbeni duh od samog početka. Sada, kao tinejdžer, koristi tu istu borbenost na fudbalskom terenu, gde pokazuje veliki potencijal. NJegov poziv u kadetsku reprezentaciju Švedske samo je početak njegove obećavajuće karijere.

Puls