Младић, који је у марту напунио 16 година, већ показује значајан талент за фудбал, а недавно је позван у кадетску репрезентацију Шведске.

 

 

Винсент Сегер Ибрахимовић наставља стопама свог оца, Златана Ибрахимовића, играјући на позицији централног везног играча. Његов позив у кадетску репрезентацију Шведске показује да младић има потенцијал да постане један од најбољих фудбалера своје генерације.

Фото: Профимедиа

 

Иначе, син Златана Ибрахимовића као мали био је тешко болестан, а најтеже животне тренутке фудбалер је открио у књизи „Ја сам Златан Ибрахимовић“.

У својој књизи "Ја сам Златан Ибрахимовић", описао је како је његов син Максимилијан био болестан као беба, што је довело до велике породичне драме.

- Све је било ново с Максијем, и приметили смо да пуно повраћа. Осим тога, није добијао на тежини, него губио. Нисмо знали зашто. Је ли то нормално? Повраћао је непрекидно, нисмо знали разлог и мора ли баш толико, рекао је Ибрахимовић.

Иако је Винсентова болест била тешка за целу породицу, он је показао борбени дух од самог почетка. Сада, као тинејџер, користи ту исту борбеност на фудбалском терену, где показује велики потенцијал. Његов позив у кадетску репрезентацију Шведске само је почетак његове обећавајуће каријере.

Пулс