Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović godinama nisu govorile, zbog čega je mnoge iznenadio Draganin potez kada je komentarisala sliku sa venčanja Cecine ćerke, Anastasije.

Dragana je ostavila komentar ispod fotke sa Anastasijinog venčanja, koje se odigralo u vili na Dedinju.

- Sve najlepše od srca - napisala je Dragana i stavila emotikon srca.

Tokom godina, retke su bile prilike da se Dragana i Ceca sretnu, međutim, svi pamte njihov susret oči u oči 2018. godine na snimanju novogodišnjeg programa Radio televizije Srbije.

Foto: ASTA images

 

 

Nakon nelagodne konverzacije, Ceca je za domaće medije govorila o odnosu sa koleginicom.

- U tom snimku se slabije čujem, jer sam bila u prolazu. Vraćala sam se sa snimanja, a Dragana je sedela pored moje garderobe. Tuda sam morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada neko godinama indirektno negativno komentariše i proziva na jako ružan, perfidan način, usput prozivajući i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je bilo i uzvraćeno - izjavila je Ceca i dodala:

foto: Printskrin/Jutjub K1 Televizija

 

 

- Sa druge strane, videla sam neke naslovne strane... Niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da nekome bude kriv za sunovrat iste. Dotičnoj koleginici želim sve najlepše, da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini - rekla je Ražnatovićeva tada.

(Blic)

BONUS VIDEO: