Драгана Мирковић и Светлана Цеца Ражнатовић годинама нису говориле, због чега је многе изненадио Драганин потез када је коментарисала слику са венчања Цецине ћерке, Анастасије.

Драгана је оставила коментар испод фотке са Анастасијиног венчања, које се одиграло у вили на Дедињу.

- Све најлепше од срца - написала је Драгана и ставила емотикон срца.

Током година, ретке су биле прилике да се Драгана и Цеца сретну, међутим, сви памте њихов сусрет очи у очи 2018. године на снимању новогодишњег програма Радио телевизије Србије.

Фото: АСТА имагес

 

 

Након нелагодне конверзације, Цеца је за домаће медије говорила о односу са колегиницом.

- У том снимку се слабије чујем, јер сам била у пролазу. Враћала сам се са снимања, а Драгана је седела поред моје гардеробе. Туда сам морала да прођем. Искрено да вам кажем, када неко годинама индиректно негативно коментарише и прозива на јако ружан, перфидан начин, успут прозивајући и моју породицу и мене и каријеру, не очекујете ни да вам се јави. Она је то урадила, видели сте којим тоном, тим тоном јој је било и узвраћено - изјавила је Цеца и додала:

фото: Принтскрин/Јутјуб K1 Televizija

 

 

- Са друге стране, видела сам неке насловне стране... Нико никоме не може да поклони каријеру, нити да некоме буде крив за суноврат исте. Дотичној колегиници желим све најлепше, да сними хит и да нађе мир у 2019. години - рекла је Ражнатовићева тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: