Из Гранд продукције су издали саопштење да је двоје такмичара дисквалификовано из емисије "Никад није касно" због превара код гласања и да се тако у финале пласирао Милош Радић Шеш.

Ни Жика Јакшић, који је потписао саопштење испред емисије "Никад није касно", а нити ико други из продукције још није саопштио имена дисквалификованих певача.

На основу Жикиних речи из саопштења да "имају новог победника гласања", чини се да је несуђени "победник", онај који је имао највише гласова, један од двоје санкционисаних учесника. То је био Омиљени Војиновић, а тако показују и подаци Фејсбук гласања који још стоје на сајту "Гранда". 

 

 

Ко је други учесник који је, како тврди Јакшић, покушао да вара у "Никад није касно" - може само да се нагађа.

Поред новог финалисте Шеша, и несуђеног "победника" гласања Омиљеног, у овој полуфиналној групи било је укупно седам такмичара:

Фото: Гранд принтскрин

 

 

- Горан Миливојевић Чупо

- Јована Јакимовска Јо

- Ивана Стојовић

- Златко Видовић

- Мима Орловић

Међу једним од ових пет имена крије се други означени такмичар, а публика још увек чека додатно објашњење и комплетну информацију.

Жика Јакшић је у саопштењу нагласио како је анализу неправилности Фејсбук гласања радила фирма из Швајцарске.

- Драга наша публико, анализом полуфиналног гласања на Фејсбуку је утврђено да су се два кандидата служила хакерским сервисима за вештачко генерисање гласова уз коришћење недозвољених ВПН сервиса. Анализу гласања је на наш захтев урадила швајцарска фирма која је од Фејсбук платформе добила детаљан извештај о сваком гласу који је пристигао са детаљним описом времена, земље, провајдера и ИП адресом одакле је стигао. Дисквалификацијом тих гласова смо добили и новог победника гласања који је регуларно освојио највећи број гласова, а то је Милош Радић Шеш коме од срца честитам на заслуженом уласку у финале!

Подсећамо, одлуком стручног жирија директно у финале "Никад није касно" пласирали су се Невенка Вукосав Нена, Арман Моранкић, Селма Чавкић, Оливер Костић и Ивана Ђорђевић.