Лапсус водитељке временске прогнозе на РТС постао је виралан на друштвеним мрежама, а све због тога што је заборавила да уживо у програму изговори једну реч, која је значајно променила значење обавештења које је дала гледаоцима.

С обзиром на то да је саопштавала временску прогнозу која предвиђа кишу, водитељка је желела да посаветује гледаоце да никако не излазе из куће без кишобрана, али јој се омакао лапсус јер је заборавила да изговори речи "без кишобрана".

 

 

"У Београду је тренутно 16 степени, ни у Београду, нити било где другде у Србији, данас ни случајно немојте излазити из куће јер на подручју главног града већ пада слаба киша, а највиша дневна температура биће 24 степена", рекла је водитељка временске прогнозе уживо у Јутарњем програму.

Ово није промакло корисницима друштвених мрежа који масовно деле снимак лапсуса водитељке уз духовите коментаре.

"Људи, седам сати ујутру, ја не бих могао да проговорим реченицу овом брзином као она, а да не погрешим", "Сад ћу да пошаљем ово шефу, данас не радим, слушам струку", "Јел ово важи и за нас који идемо на факултет, зна ли се", само су неки од шаљивих коментара.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: