Lapsus voditeljke vremenske prognoze na RTS postao je viralan na društvenim mrežama, a sve zbog toga što je zaboravila da uživo u programu izgovori jednu reč, koja je značajno promenila značenje obaveštenja koje je dala gledaocima.

S obzirom na to da je saopštavala vremensku prognozu koja predviđa kišu, voditeljka je želela da posavetuje gledaoce da nikako ne izlaze iz kuće bez kišobrana, ali joj se omakao lapsus jer je zaboravila da izgovori reči "bez kišobrana".

 

 

"U Beogradu je trenutno 16 stepeni, ni u Beogradu, niti bilo gde drugde u Srbiji, danas ni slučajno nemojte izlaziti iz kuće jer na području glavnog grada već pada slaba kiša, a najviša dnevna temperatura biće 24 stepena", rekla je voditeljka vremenske prognoze uživo u Jutarnjem programu.

Ovo nije promaklo korisnicima društvenih mreža koji masovno dele snimak lapsusa voditeljke uz duhovite komentare.

"LJudi, sedam sati ujutru, ja ne bih mogao da progovorim rečenicu ovom brzinom kao ona, a da ne pogrešim", "Sad ću da pošaljem ovo šefu, danas ne radim, slušam struku", "Jel ovo važi i za nas koji idemo na fakultet, zna li se", samo su neki od šaljivih komentara.

(Kurir)

BONUS VIDEO: