Iz Grand produkcije su izdali saopštenje da je dvoje takmičara diskvalifikovano iz emisije "Nikad nije kasno" zbog prevara kod glasanja i da se tako u finale plasirao Miloš Radić Šeš.

Ni Žika Jakšić, koji je potpisao saopštenje ispred emisije "Nikad nije kasno", a niti iko drugi iz produkcije još nije saopštio imena diskvalifikovanih pevača.

Na osnovu Žikinih reči iz saopštenja da "imaju novog pobednika glasanja", čini se da je nesuđeni "pobednik", onaj koji je imao najviše glasova, jedan od dvoje sankcionisanih učesnika. To je bio Omiljeni Vojinović, a tako pokazuju i podaci Fejsbuk glasanja koji još stoje na sajtu "Granda". 

 

 

Ko je drugi učesnik koji je, kako tvrdi Jakšić, pokušao da vara u "Nikad nije kasno" - može samo da se nagađa.

Pored novog finaliste Šeša, i nesuđenog "pobednika" glasanja Omiljenog, u ovoj polufinalnoj grupi bilo je ukupno sedam takmičara:

Foto: Grand printskrin

 

 

- Goran Milivojević Čupo

- Jovana Jakimovska Jo

- Ivana Stojović

- Zlatko Vidović

- Mima Orlović

Među jednim od ovih pet imena krije se drugi označeni takmičar, a publika još uvek čeka dodatno objašnjenje i kompletnu informaciju.

Žika Jakšić je u saopštenju naglasio kako je analizu nepravilnosti Fejsbuk glasanja radila firma iz Švajcarske.

- Draga naša publiko, analizom polufinalnog glasanja na Fejsbuku je utvrđeno da su se dva kandidata služila hakerskim servisima za veštačko generisanje glasova uz korišćenje nedozvoljenih VPN servisa. Analizu glasanja je na naš zahtev uradila švajcarska firma koja je od Fejsbuk platforme dobila detaljan izveštaj o svakom glasu koji je pristigao sa detaljnim opisom vremena, zemlje, provajdera i IP adresom odakle je stigao. Diskvalifikacijom tih glasova smo dobili i novog pobednika glasanja koji je regularno osvojio najveći broj glasova, a to je Miloš Radić Šeš kome od srca čestitam na zasluženom ulasku u finale!

Podsećamo, odlukom stručnog žirija direktno u finale "Nikad nije kasno" plasirali su se Nevenka Vukosav Nena, Arman Morankić, Selma Čavkić, Oliver Kostić i Ivana Đorđević.