Jovana Tirnanić nasledila je od majke ljubav prema umetnosti i filmu, te danas radi kao filmski i televizijski producent, a svojevremeno se oprobala i u glumi kroz nekoliko manjih uloga u filmovima "Turneja" i "Kako su me ukrali Nemci".

Međutim, Dara DŽokić otkrila je da u njoj nema dobrog sagovornika.

- Težak je život, nije lak. Volim kada pričam sa mladim prijateljima, jer sa ćerkom ne mogu da razgovaram, odmah mi kaže da filozofiram. Uvek kažem da ne treba imati očekivanja, jer stalno očekujemo nešto: da budemo uspešni, srećni, a to nije obavezno. Koliko god se trudili da budemo radni i vredni, ni to nije garancija. Čovek mora da ima dozu smirenosti, gde će reći: "Život jeste težak, ali je i čaroban" - rekla je Dara DŽokić.

Foto: V. Danilov

 

 

- Tako se preplićemo u toj borbi, ali uvek nalazimo radost u nekim malim trenucima, što nam donosi dobro u narednim danima. To je jedno tkanje koje zavisi od nas. Budi spreman i učini da ti dan bude lep od jutra. Mora čovek da prihvati sebe. Ima stvari koje sebi zameram, čak i u tom vizuelnom smislu, ali šta ću, to sam ja. Kada prihvatiš sebe, onda zavoliš sebe i napraviš najbolje od sebe.

Foto: V. Danilov

 

 

- Nije fraza, slažem se da žene treba da se neguju, ali se sećam kada mi je moja mama kao detetu rekla: 'Jao Daro sine, ti si toliko lepa kada se smeješ i kada si raspoložena, a tako si grozna kada si namrštena i drska.' I tačno je da lepota iznutra dolazi - zaključila je glumica u emisiji "Kec na jedanaest".

Podsetimo, Bogdan i Dara bili su u braku 25 godina. On je od slavne glumice bio stariji 14 godina, a preminuo je 2009. godine.

BONUS VIDEO: